Om

Håkan "Spannet" Holmgren

Ansvarig Arrangör

Christher "Hinken" Eskelin

Ansvarig Arrangör

20 Juli 2019  10.00 - 17.30

Här finns det något för alla, ung som gammal... ett stort intresset finns,

motorkulturen behövs och vi kommer kämpa på för det! Välkommen!!

Visby Motordag

Allt inom motorer, eller nästan allt. Vi har samlat bilar, lastbilar, traktorer, motorcyklar, mopeder, epor, custombilar, jappsar med mera på en och samma yta, dock i olika ringar så du som besökare kan gå runt och kolla in coolaste eller snyggaste fordonet. Detta gäller dock inte gruppen "Gotlands Fulaste Bil",där finner vi bottenskrapet på ön, dock besiktigade bilar.

Något för alla smaker

Vi hade som mål att det skulle finnas lite av varje, många önskemål trillade in och nu verkar det som vi fått ihop en motordag ute vid Oscarsstenen som vi kan vara stolta över.

20.000 kvm Utställningsyta

Och precis i dess närhet har vi en avgiftbelagd parkeringsplats som kostar ynka 50:- (i de 50:- ingår vårt evenemangsprogram till ett värde av 10:-), Ni får då er bil placerad vid utpekad plats av perkeringsvärdarna. Den står då tämligen säkert på plats med våra inhyrda vandrande parkeringsvakter i närheten hela tiden.

Gratis för dig som besökare

Ta med dina barn, vänner eller föräldrar, inträdet är helt och hållet gratis, lägg då hellre en slant på lotter med kanonpriser, en korv, kyld dryck eller liknande så sponsrar du dagen!!

Visby motordag är en idiell förening som har eget organisationsnummer, är självklart registrerat vid skatteverket, en styrelse med säte i Visby, vi har även stadgar och är en förening som också  gärna släpper in nya medlemmar i vårt goa gäng.


Under själva utställningen har vi hjälp med det praktiska av  en del andra föreningar som gör sitt yttersta för att er dag skall bli så rolig som möjligt för er, skulle det inte vara till belåtenhet så ber jag er ta kontakt med någon av oss två ansvariga arrangörer, Spannet eller Hinken så skall vi se till att vi gör allt för att fixa till det till er belåtenhet.


Styrelseordförande samt upphovsman:

Christher H. Eskelin alias "Hinken"


Vice Ordförande samt upphovsman

Håkan Holmgren alias "Spannet"


0738-40 82 44

info@visbymotordag.se


Varmt välkommen 20/7 2019

Kontakta oss...Visby Motordag

Allégatan 156

621 51 Visby

+46 738 40 82 44

info@visbymotordag.se


Visby Motordag

© COPYRIGHT | PRIVACY POLICY