Boka Fordon

Det går snabbt att boka in din egna plats på fältet, följ anvisningarna nedan, fyll i alla fält och avsluta genom att klicka på Sändknappen!.. Tömms alla fält så har du gjort rätt. Har du gjort något galet så är texten kvar i fältet efter det att du tryckt på Sändknappen...  Lycka till!!

 
 
 
 
 
 
 
 
Kort skickar jag omgående på info@visbymotordag.se
Har inget kort
 

ALLA fält måste ha någon typ av information ifylld, har du ingen så skriv in tre nollor (000), raderas sedan alla fält efter det att du sänt din bokning så har du gjort rätt, annars hoppar sidan upp till den rad som är fel.

Här bokar ni in ert fordon i rätt klass och säkrar på så vis er plats ute på utställningsfältet där ni kommer vara med om att tävla om fina priser i den av  er inbokade och specifika utställningsgrupp.


Att ställa ut som privatperson är GRATIS och då hamnar ert fordon i gruppen för vald kategori. Vi behöver ändå er bokning för att vi skall kunna planera fältet och dess ytor...

Vill ni ha en egen monter som är inhägnad/uppmärkt så kostar det 250:- för 5x8 meter och 425:- för 10x8 meter. Då ingår även eran monter i programbladet samt i listan över utställare.


När ni reggat ert fordon rätt så töms alla fält på er inskrivna text vilket innebär att ni gjort en komplett bokning av ert fordon.


 

När vi ser er bokning på mailen så skickar vi ut ert utställningsnummer samt info om hur du ställer ut ditt fordon, vart du skall ställa det m.m.


O.B.S Anmälan skall vara gjord senast 2019-06-30


Vi  har  INGA GARANTERADE platser, utan de som bokat och har med sig sin bekräftelse vid incheckningen har ALLTID förtur om fältet skulle visa sig bli fullt.

Planeringen av fältet är helt annorlunda i år och kommer inte vara så utspritt som förra året utan mer kompakt!


Vi har inget ansvar eller skyldighet att släppa in er på tävlingsfältet om ni inte har bokat via denna sida och har med er bekräftelsen. Finns det plats så självklart kommer ni in och kan visa upp ert fordon,  men snälla, försök boka innan så hjälper du oss i föreningen med all planering, Tack!


Är det fullt på fältet så hänvisas ni till besöksparkeringen.


Varmt välkomna att hjälpa oss att göra detta till en av öns största utställning, nu sätter vi Visby som motorstad på kartan!


Mvh // Styrelsen Visby Motordag